Contact opnemen

Ik ben altijd blij om elke vraag te beantwoorden, zelfs als je geen vraag hebt. De beste manier om contact met mij op te nemen is door het verlaten van een reactie, of via een tweet. Maar gelieve geen vragen in mijn persoonlijke blog te posten. De opmerkingen sectie is voor mijn blog. Als je een blogpost wilt schrijven, moet je iemand vinden om dat voor je te doen. Als u vragen heeft over een specifiek product, aarzel dan niet om een prijsopgave te vragen door op de knop 'Prijzen ophalen' naast de productnaam te klikken. Ik zou u ook graag wat meer details en meningen over een product geven. Voel je vrij om een reactie achter te laten op mijn blog, of op mijn twitter. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het bezoeken en lezen van de blog.

Ik ben erg geduldig en aardig, en ik zou graag van je horen. Het eerste wat ik wil doen is controleren of u geïnteresseerd bent in het kopen van een set van mijn leesbril. Als u geïnteresseerd bent en wilt bestellen, laat het me weten. Om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt, zou ik het op prijs stellen als u het verzendadres controleert nadat u een bestelling hebt geplaatst. Als je dat nog niet hebt gedaan, moet ik weten hoe lang het zal duren om je te bereiken. Ik wil dat je een veilige en comfortabele reis hebt. En ik wil weten of je van je bril zult genieten! Bedankt voor het lezen en houd inchecken voor meer updates op mijn blog!

Over leesbril

Ik kreeg in dit bloggen over leesbril nadat ik erachter kwam over het merk New Vision. Ze bieden een paar verschillende soorten brillen voor een meer veelzijdige look. Ik vond dat ze echt schattig zijn. Ze zijn gemakkelijk te lezen met een beetje inspanning.

Onze openingstijden